HomeValentin UslugeUsluga Cateringa

Posebne Usluge Svadbenog Salona Valentin Banja Luka
Usluge cateringa

CATERING

Usluga Cateringa

Ketering (eng. Catering) je vrsta ugostiteljske djelatnosti koja podrazumijeva proizvodnju, aranžiranje, serviranje i posluživanje hrane i pića van mjesta na kom se hrana inače poslužuje. Ovaj vid usluge je naročito pogodan za organizovanje rođendana, svadbi, dočekivanja svatova, koktela, prijema, krštenja, korporativnih okupljanja i proslava ili prilikom slavljenja krsne slave.
Svadbeni salon Valentin Banja Luka Vam nudi sav potreban inventar, a hrana i piće se dostavljaju u za to specijalno namijenjenoj ambalaži, posebnim klimatizovanim vozilima. Hrana koju dostavljamo se priprema prema provjerenim receptima i sa pažljivo odabranim namirnicama. Naši kuvari sa dugogodišnjim iskustvom prave najukusniju hranu sa posebnom pažnjom i ljubavlju. Preporučujemo vam da računate od 150gr do 300gr slanog posluženja po osobi. Uzmite u obzir da li je to jedino posluženje hrane za taj događaj, zatim dužinu trajanja i tip proslave, te da li goste čine djeca ili odrasli. Uvijek, naravno, postoji opcija da pitate nas da procijenimo koliko Vam je hrane zaista potrebno.

Galerija Slika

Naslovna stana logo Valentin
logo-footer-valentin
logo CooperSped
logo-footer-goldencard
logo-footer-maskarada
logo-footer-studiohera
logo 5 Plus Bend

SVADBENI SALON VALENTIN

Svadbeni salon Valentin, Branka Popovića bb u Banjaluci nudi Vam kompletno organizovanje svih vrsta proslava. Hotelski smještaj, mladenačka soba, rent a car, parking, sala sa 450 mjesta, kompletan meni i muzika učiniće Vaše vjenčanje nezaboravnim

POZOVITE NAS

Phone WhatsApp Viber

©Copyright Svadbeni Salon VALENTIN 2019
Sva prava zaštićena
Product By mariolaWeb