HomeKontakt

Kontakt Stranica Svadbenog Salona Valentin Banja Luka

Kontaktirajte Nas

Zakazivanje termina svadbe i odabir adekvatnog prostora su stvari koje se pažljivo biraju. Dugogodišnje iskustvo u organizovanju svadbenih veselja nas je naučilo da budući mladenci uglavnom imaju mnogo različitih pitanja, pa smo shodno tome odustali od klasične kontakt forme putem emaila na našoj web stranici, te našim klijentima omogućili da nas kontaktiraju putem neke od besplatnih aplikacija za komunikaciju. Izbjegnite dugotrajne prepiske putem maila, pozovite nas na brojeve telefona i saznajte sve ono što Vas interesuje oko organizacije jednog od najvažnijih dana u vašem životu.

Pozovite Nas

Klikom na jednu od sličica možete nas direktno pozvati i momentalno uspostaviti besplatnu komunikaciju putem neke od dostupnih aplikacija.

Phone WhatsApp Viber
Slika logo valentin

DRUŠTVENE MREŽEPratite nas

Najnovije vijesti i informacije možete saznati prateći i naše profile na društvenim mrežama. Lajkujte našu Facebook stranicu i pratite nas na Instagramu tako da nas i na taj način možete kontaktirati.

POSJETITE NASGdje se nalazimo?

Svadbeni salon Valentin se nalazi u Lazarevu (Budžak), neposredno iza parkinga tržnog centra Bingo, na adresi Branka Popovića bb u Banjaluci.
ADRESA
Branka Popovića bb
(iza Binga u Budžaku)
78000 Banja Luka
TELEFONI
+387 51 371 499
+387 65 510 867
logo-footer-valentin
logo CooperSped
logo-footer-goldencard
logo-footer-maskarada
logo-footer-studiohera
logo 5 Plus Bend

SVADBENI SALON VALENTIN

Svadbeni salon Valentin, Branka Popovića bb u Banjaluci nudi Vam kompletno organizovanje svih vrsta proslava. Hotelski smještaj, mladenačka soba, rent a car, parking, sala sa 450 mjesta, kompletan meni i muzika učiniće Vaše vjenčanje nezaboravnim

POZOVITE NAS

Phone WhatsApp Viber

©Copyright Svadbeni Salon VALENTIN 2019
Sva prava zaštićena
Product By mariolaWeb