HomeO NamaPitanja Klijenata

Najčešće Postavljana Pitanja Korisnika Svadbenog Salona Valentin Banja Luka
Kako mogu provjeriti slobodne termine u Vašem svadbenom salonu?

Sve informacije o slobodnim terminima možete dobiti pozivom na brojeve telefona koji se nalaze na našoj web stranici ili na profilima društvenih mreža Facebook i Instagram. Zbog brže i neposrednije komunikacije, na našoj web stranici Vam je omogućeno da jednim klikom na ikonicu aplikacija WhatsApp ili Viber, besplatno pozovete menadžera našeg svabenog salona i iz prve ruke dobijete sve neophodne informacije.

Postoji li mogućnost smještaja za naše goste koji nisu iz Banjaluke?

Kapaciteti svadbenog salona Valentin Banja Luka nisu predviđeni za smještaj velikog broja ljudi. Naš luksuzno opremljeni apartman je rezervisan za mladence i njihove potrebe tokom proslave. Za ostale goste smještaj, kao i sve dodatne usluge koje mi ne pružamo (rent-a-car, najam vjenčanica, orkestar, fotografisanje svatova), možete potražiti kod naših poslovnih partnera, čije reklame možete pronaći i na našoj web stranici.

Da li iznajmljujete svadbeni salon i za proslave rođendana?

Naravno, obzirom da je posljednih desetak godina veoma popularna proslava 18. rođendana i punoljetstva, svadbeni salon Valentin je zbog zaista atraktivnog prostora i profesionalne usluge, postao veoma popularna destinacija za slavljenje punoljetstva naših mladih sugrađana. Osim za svadbe i rođendane, svadbeni salon Valentin je prilagođen za gotovo sve vrste okupljanja i manifestacija.

Koliko dana ranije moram rezervisati iznajmljivanje šatora i opreme?

Prva stvar koju morate uraditi je da kontaktirate menadžera svadbenog salona Valentin da biste provjerili raspoloživost objekata za iznajmljivanje u željenom periodu. Nakon provjere, zbog organzovanja i samo realizacije najma, poželjno bi bilo da iznajmljivanje ugostiteljske opreme i pagoda šatora potvrdite bar 10-ak dana prije željenog termina, u krajnjem slučaju 7 dana.

Da li Vi obezbjeđujete kompletnu uslugu pri iznajmljivanju mobilne kuhinje?

Postoje dvije opcije pri iznajmljivanju naše pokretne mini kuhinje. Prva opcija je da kompletna briga oko nabavke i pripreme hrane i pića bude naša obaveza. Pri tome garantujemo vrhunsku uslugu i korištenje svježih namirnica od provjerenih dobavljača sa kojima sarađujemo dugi niz godina. Druga opcija je samo najam našeg vozila sa pokrenom kuinjom, a sve ostale obaveze oko nabavke, pripreme i služenja hrane Vi preuzimate na sebe.

TREBATE DODATNE INFORMACIJE?Kontaktirajte Nas

Pozovite nas direktno i saznajte iz prve ruke sve ono što Vas dodatno interesuje.
ADRESA
Branka Popovića bb
(iza Binga u Budžaku)
78000 Banja Luka
TELEFONI
+387 51 371 499
+387 65 510 867
logo-footer-valentin
logo CooperSped
logo-footer-goldencard
logo-footer-maskarada
logo-footer-studiohera
logo 5 Plus Bend

SVADBENI SALON VALENTIN

Svadbeni salon Valentin, Branka Popovića bb u Banjaluci nudi Vam kompletno organizovanje svih vrsta proslava. Hotelski smještaj, mladenačka soba, rent a car, parking, sala sa 450 mjesta, kompletan meni i muzika učiniće Vaše vjenčanje nezaboravnim

POZOVITE NAS

Phone WhatsApp Viber

©Copyright Svadbeni Salon VALENTIN 2019
Sva prava zaštićena
Product By mariolaWeb