HomeValentin UslugeGolubovi

Posebne Usluge Svadbenog Salona Valentin Banja Luka
Svadbeni golubovi

GOLUBOVI

Program sa Golubovima

Gotovo da nema osobe na ovoj planeti koja ne zna da su bijeli golubovi simbol mira. Bijeli golubovi koje mladenci na vjenčanju puštaju iz svojih ruku, isto tako imaju odredjenu simboliku. Oni predstavljaju ljubav i mir a njihovo puštanje simboliše početak novog, zajedničkog života, prilikom čega i sam svečani čin izgleda zaista veličanstveno. U poslednje vrijeme, sve veći broj budućih supružnika se odlučuje da u rituale koje prate jedno vjenčanje uključe i puštanje bijelih golubova u vazduh.
Svadbeni salon Valentin je svojim klijentima omogućio i ovu uslugu, sa golubovima iz vlastitog golubarnika.
Zajedničko puštanje golubova obično se odigrava netom nakon bacanja bidermajera. Mlada i mladoženja uzmu u ruke po jednog goluba, fotografišu se, poljube, a potom u isto vreme puste golubove da polete. Sam čin puštanja i bacanja golubiva uvis te posmatranja istih kako slobodno lete u paru (kao što će novopečeni mladenci zajedno letjeti kroz život) sigurno neće nikoga ostaviti ravnodušnim, a da ne govorimo o fotografijama koje su najblaže rečeno prekrasne. Za venčanja se uglavnom koriste golubovi u paru, znači mužjak i ženka.

Galerija Slika

Naslovna stana logo Valentin
logo-footer-valentin
logo CooperSped
logo-footer-goldencard
logo-footer-maskarada
logo-footer-studiohera
logo 5 Plus Bend

SVADBENI SALON VALENTIN

Svadbeni salon Valentin, Branka Popovića bb u Banjaluci nudi Vam kompletno organizovanje svih vrsta proslava. Hotelski smještaj, mladenačka soba, rent a car, parking, sala sa 450 mjesta, kompletan meni i muzika učiniće Vaše vjenčanje nezaboravnim

POZOVITE NAS

Phone WhatsApp Viber

©Copyright Svadbeni Salon VALENTIN 2019
Sva prava zaštićena
Product By mariolaWeb